Mijn motto is 'Doe wat nodig is, maar probeer het niet te vaak te doen'. Ik hou van het delen met u mijn unieke tuinieren en versieren ideeën en ik hoop dat je geniet van mijn recepten en foto's.

In mijn tuin heb ik de gelegenheid gehad om de volgende tuin decoreren ideeën te creëren. Elk van deze ideeën is heel anders dan de vorige en is gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaring en wat ik heb geleerd door de jaren heen.

1. Mijn favoriete bloem is de paarse bromelia, de bloeiende bromelia van de maand! 2. De eerste tuindecoratie die ik heb gemaakt was een tuin voor mijn eigen tuin. Ik heb verschillende soorten mos, een witte bromelia en de paarse bromelia gebruikt. Het mos dat ik gebruikte was van het plaatselijke tuincentrum. Als je niet in een tuincentrum woont en je eigen mos niet vinden, kun je nog steeds een mostuin maken.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is de natuurlijke wereld, want ik hou van het delen van alle dingen die ik heb gezien en ervaren. Ik hou ervan om mensen te helpen leren hoe ze hun eigen tuin versieren ook doen. Ik hoop jou ook te inspireren.

Ik hoop dat deze website u inspireert om uw huis te delen met mooie, zinvolle en gezonde planten, en om u te helpen doen wat je liefde en de beste versie van jezelf in het proces. Bedankt voor het bezoeken van mijn website, Sophie. U bent van harte welkom! ~Kun Ik hoop dat je geniet van deze blog. Ik heb een paar dingen die ik zou willen delen en wil dat je in staat zijn om toe te voegen aan uw eigen creaties, als je wilt! Ik zal beginnen met een paar fundamentele tips die ik denk dat zal u helpen uw creaties naar een geheel nieuw niveau! Als u al op zoek naar een aantal beelden van de tuin decoraties in het verleden, zult u weten dat ik van hen hou, en ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Mijn favoriet zijn degenen die bloemen en bomen omvatten.

In 2008 werd ik geïnterviewd door de New York Times over mijn bloementuinen en de teelt van eetbare groenten en fruit. Ik heb ook samengewerkt met het Franse bedrijf Sainte-Foy om een boek over mijn ervaringen te produceren en het boek te presenteren op het Cannes International Film Festival 20

Sophie's blog is gevuld met plantenideeën en de dingen die ze heeft geleerd door middel van tuinieren.

Hier zijn een paar van haar blogposts: Ik weet zeker dat ik kan rekenen op Sophie als een betrouwbare bron van tuin inspiratie. Sophie heeft ook een Instagram-account waar ze foto's plaatst van haar tuincreaties en haar tuintips. Hier is de link naar haar Instagram-account: Dit bericht is onderdeel van een reeks berichten over tuin decor. Hier is de eerste post in de serie. Ik hoop dat dit bericht inspireert u om na te denken over uw tuin en versieren. Laat me weten wat je denkt in de reacties hieronder! U vindt meer informatie over tuin decor en de planten en bloemen die ik gebruik in deze blog door een bezoek aan mijn Over Tuin pagina en mijn Tuin Planten pagina. Ik nodig u uit om mij te volgen op Facebook.

Toen ik deze blog in 2017 begon, schreef ik mijn eerste post over hoe je een bloemrijke kerstboom van restjes maken.

Na mijn eerste post, kreeg ik veel verzoeken om meer te schrijven over hoe de kerstboom te versieren. Dus, hier ben ik, het schrijven van dit bericht, want ik kreeg een paar vragen van mijn volgelingen en mijn lezers en ik wilde delen wat ik heb geleerd en advies dat ik heb opgedaan. U kijken op mijn andere berichten om meer te leren over het versieren van de kerstboom: En de beste kerstboom decoraties Nu, om een kerstboom te versieren, het eerste wat je hoeft te doen is wat papier te maken. We hebben al gezien hoe papier te maken voor decoraties dus, het is gewoon een kwestie van hoe om te gaan over het doen. U uw papier precies maken zoals u wilt of u het een beetje groter of een beetje kleiner maken. Er is geen goede of verkeerde manier om het te doen.