Je mag van harte vragen. Wij zijn blij met uw ideeën, en we horen ze graag! Hier is de primeur. In mijn vorige blog heb ik gepost over mijn favoriete tuin decorateurs en hoeveel ik graag hun creaties te zien. Maar ik kan geen post schrijven over tuindecoratie die de familie van de tuindecorateur niet vermeldde. Omdat het moeilijk is om het niet te vermelden. Je weet wel, degene waar je voor moet zorgen. Dus, de enige manier om de meest heerlijke tuin decorateurs te vinden is om hen te ontmoeten. Dus ik dacht dat het een perfect moment was om Sophie te ontmoeten. Ik hou van haar.

Maak kennis met Sophie

Sophie is een getalenteerde tuinman sinds haar kindertijd en ze houdt ervan om haar ervaringen te delen met anderen. Je haar vinden in haar huis of in de tuin. Ze is altijd glimlachend en gelukkig.

Dus hebben we een korte gids samengesteld voor enkele van onze favoriete gadgets voor uw volgende tuin decoratie project. (En ja, er zijn meer dan genoeg van hen om rond te gaan.)

1. Bic Camera

Met zijn heldere LED-lichtbron, een kleine lens, een compact formaat en een indrukwekkend scala aan sensoren, is deze camera een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitentuindecoratie. Het kan foto's nemen, zelfs in volledige duisternis, en het kan 1080p-video schieten. En als je jezelf in een enviro crisis, deze camera heeft tal van andere opties om uw probleem op te lossen, ook. De Bic Camera was een van onze best beoordeelde gadgets voor 2015. U er een bestellen bij Amazon voor minder dan $ 1

2. Miroflare Pro Met zijn compacte formaat is dit slimme apparaat perfect voor een familiekamer of andere gebieden die niet verlicht kunnen worden. De unieke dual-flash functie is geweldig voor het nemen van foto's buiten, terwijl de zonnestralen zijn het raken van de planten, en je video schieten voor de nacht thuis ook.

Op het eerste gezicht, uw tuin ziet er mooi uit en het weer ziet er geweldig uit - dat is precies wat uw shoppers zijn op zoek naar. Echter, als je niet zeker weet of u de aankoop van het juiste product, dan is het belangrijk om te kunnen het juiste type van de tuin decoratie voor uw locatie te identificeren.

Dus wat bedoelen we met een "juiste" tuindecoratie? Tuindecoratie heeft verschillende aspecten: a) Het type decoratie, b) Het ontwerp, c) De materialen die worden gebruikt om het ontwerp te maken en d) De materialen die in het eindproduct zullen worden gebruikt. Een juiste tuindecoratie zal gewoonlijk sommige eigenschappen in gemeenschappelijk met alle andere punten in de tuin hebben, zodat u vinden dat u een goed product of één koopt die lichtjes boven gemiddelde is. U zou kunnen vinden dat u een tuindecoratie koopt die moeilijker is te identificeren (d.w.z. het heeft heel wat textuur en eigenschappen), en een "goede" tuindecoratie kon heel wat eigenschappen hebben (d.w.z.